Overijsselse Vrijwilligersprijs 2017

Beste mensen,

 

Er is Hoop Eetcafé is als organisatie genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2017. Met de Overijsselse vrijwilligersprijs wil de Provincie Overijssel haar grote waardering uiten voor de – vaak onzichtbare-  inzet van al die duizenden Overijsselse vrijwilligers. Dit jaar reikt de provincie Overijssel voor de achttiende keer de Overijsselse Vrijwilligersprijs uit op vrijdag 30 juni a.s.

 

Tot en met donderdag 29 juni is het mogelijk om te stemmen op je favoriete vrijwilligersorganisatie voor de publieksprijs. Hiervoor vraag ik je hulp! Zou je zelf willen stemmen op het Eetcafé en je sociale netwerk (via email/facebook/twitter) willen vragen op ons te stemmen? Dit kan rechtstreeks via deze link: http://www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl/index.php?id=er-is-hoop-eetcafe-in-zwolle&lang=nl

 

Meer informatie over de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2017 zie www.ovp2017.nl

Alvast bedankt