Coronavirus: tot en met woensdag 29 april 2020 geen Eetcafé

In de regio Wuhan in China startte in december 2019 een uitbraak van een nieuw virus, ook coronavirus -2 genoemd. Het virus kan de ziekte COVID-19 veroorzaken. De meeste patiënten met dit virus hebben koorts en luchtwegklachten. In Nederland, maar ook wereldwijd, worden er maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. De ziekte is van mens op mens overdraagbaar. Op dit moment wordt ervan uitgegaan dat één ziek persoon gemiddeld 2 andere personen kan besmetten. Hoe zieker iemand is, hoe meer hij het virus verspreidt.

In overleg met Freddy Eikelboom van de WRZV-hallen, Dikkie van Gijssel , Mark Groothuis en Petra Eikelboom is er besloten om tot en met woensdag 29 april 2020 geen Eetcafé te organiseren.
Dit geheel in lijn met de huidige extra maatregelen die in heel Nederland nodig zijn om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan.
Mocht je in het bezit zijn van contactgegevens van één van onze bezoekers: wil je deze gebruiken om hem/haar op de hoogte te stellen dat er tot en met 29 april 2020 geen Eetcafé is? Alvast dank hiervoor.

Een vreemde situatie waar we momenteel in zitten. Het enige goede wat we kunnen doen is ons houden aan de regels en richtlijnen van onze overheid en tegelijkertijd te vertrouwen op onze Heer.