Update voorjaar 2021

Beste medewerker van het Eetcafé,

Inmiddels is er een jaar voorbij sinds we voor het laatst Eetcafé in de WRZV-hallen hebben gehad. In een jaar tijd hebben we ruim 3.000 maaltijden verstrekt en evenveel mooie bemoedigende kaartjes. Het wordt door onze bezoekers enorm gewaardeerd en de sfeer bij de Soepbus is erg goed.

In januari 2021 was het bezoekersaantal aan paar weken achtereen rond 35-40 personen. Daarna is het weer toegenomen en verstrekken we weer wekelijks maximaal 60 maaltijden. We zien verschillende nieuwe bezoekers, met name bij de eerste stopplaats bij de Mediamarkt in de binnenstad. Naast de mooie kaarten van Hennie hebben we ondertussen ook 2 vlogs op onze website geplaatst. De laatste van Jaap over Pasen. We verwijzen onze bezoekers hier ook naar.

Soep, sores en soelaas
Een paar weken terug mochten we meewerken aan de opnames voor de serie Soep, sores en soelaas van de EO en het Leger des Heils. Vandaag was de uitzending, met een paar mooie beelden en interviews met bekenden. Gemist? Op de site van NPO-Start is deze terug te zien. Zeer de moeite waard!

https://www.npostart.nl/soep-sores-en-soelaas/22-03-2021/VPWON_1330145

Nog geen versoepelingen
Voorlopig zullen er nog geen versoepelingen van de maatregelen komen. Tot en met 2 juni hebben we het rooster van het kookteam en de chauffeurs/bijrijders van de Soepbus weer rond. Vind je het leuk om ook te helpen, heb je ideeën voor iets aanvullends? Neem gerust contact met me op om hier invulling aan te geven.

Groet Mark