• Leestijd:2 minuten gelezen

De nieuwe coördinator, Martin van der Spek stelt zich graag even voor!

Sinds afgelopen zomer mag ik, samen met Hester, de coördinator zijn van het Eetcafé.
Ik heb deze taak overgenomen van Mirjam Velema die vanwege een verhuizing naar Leeuwarden afscheid van ons heeft genomen. We danken Mirjam voor alle hulp die zij aan het Eetcafé heeft geleverd en wensen haar, samen met haar man en kinderen, veel succes in de nieuwe woonplaats.

Mijn naam is Martin van der Spek, getrouwd en vader van 4 volwassen zonen en ik woon in Harculo. Mijn dagelijkse werk is bedrijven adviseren in energiebesparing en verduurzaming van gebouwinstallaties. In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk buiten te zijn, met name hardlopen is een favoriete bezigheid van mij.

Inmiddels draai ik al een paar maanden mee in het Eetcafé. Ik vind het heel gaaf om daar te zijn en er veel mooie mensen te ontmoeten.
Het is fantastisch om mee te helpen in de organisatie van het Eetcafé en samen met heel veel andere vrijwilligers warme maaltijden aan te bieden aan mensen die het lastig vinden om dit voor zichzelf te regelen. De maaltijden en de gesprekken zijn goed en de sfeer is prima. Elke woensdag is er vanaf 17:00 uur koffie of thee en om 17:30 uur wordt de maaltijd geserveerd.

Kom gerust eens langs, dan kunnen we verder praten.