w_DSC2428

Wat is het Eetcafé?

Het Eetcafé biedt gasten in een gezellige en ontspannen sfeer een gratis maaltijd aan.
De gasten van het Eetcafé hebben diverse achtergronden en redenen om aan te schuiven. Sommige gasten hebben een kleine sociale kring en zoeken vooral contact, anderen zijn blij met een gratis maaltijd om financiële redenen. Weer anderen zijn (tijdelijk) zonder vaste woonplaats of slagen er voor zichzelf minder in om een goede maaltijd klaar te maken.
De vaste structuur van de avond met een gezonde warme maaltijd en mogelijkheid tot gesprek zorgt voor rust en aandacht voor elkaar. De maaltijd wordt met gebed geopend en tijdens de gangen wordt er een korte meditatie verzorgd. Zo wordt het christelijke karakter van het Eetcafé in woord en daad uitgedragen.

Wanneer?

Elke woensdag is er Eetcafé. Om 17.00 uur gaan de deuren open. De gasten worden ontvangen met koffie en thee. Er is ruim gelegenheid om met elkaar te praten. Om 17.30 uur gaat iedereen aan tafel. De maaltijd wordt begonnen met gebed en afgesloten met een korte bijbeloverdenking.
Tot ongeveer 18:45 uur is er gelegenheid om te blijven napraten.

Waar?

Sinds december 1997 wordt het Eetcafé gehouden in het restaurant van de WRZV-hallen. En sinds 6 april 2022 in de WRZV op de nieuwe locatie (Grote Voort 4,  8041 AM Zwolle)!